d'Hakkapel

Hakkapel-08
De beste ideeën ontstaan na de repetitie aan de bar is een veel gehoorde uitspraak.
Dit geldt ook voor het vrouwenorkest van Hasselts Fanfare “d’Hakkapel”. Gehuld in bekende rose boa’s is d’Hakkapel ondertussen niet meer weg te denken bij activiteiten in Hasselt en omstreken zoals Het Ballonfestijn, Kampioenschap Tennisclub, Zwemvierdaagse en Bloemencorso in Vollenhove.

d’Hakkapel zorgt bij iedere activiteit voor de vrolijke noot met hits als 'Ik hou van Holland', 'Oh,oh Den Haag', 'Als de morgen is gekomen' en 'Maak me gek'. Er is ook een eigen clublied (natuurlijk ook weer bedacht aan de bar).
Dit geeft goed weer waar de vrouwen van Hasselts Fanfare voor staan:

Wijze “Donder en Bliksem” van Guus Meeuwis (parampampam parampampam……)

Wat is het toch gezellig hier,
dat komt niet van dat wijn en bier.
Wij spelen als een tierelier
d'Hakkapel is hier!

Liefhebbers om ook d'Hakkapel te boeken voor een optreden kunnen zich richten tot het bestuur van Hasselts Fanfare.

Dubbelconcert
Verenigingsgebouw