Dubbelconcert Hasselts Fanfare – Rhedens Fanfare

affiche dubbelconcert 3 november 2018Zowel de slagwerkgroep als het orkest van Hasselts Fanfare treden jaarlijks als totale vereniging op, maar verzorgen ook ieder afzonderlijk concerten.
De muzikanten van het orkest hebben meerdere malen uitwisselingsconcerten met diverse orkesten en op zaterdagavond 3 november aanstaande organiseert de Hasselter fanfare een dubbelconcert met het Rhedens Fanfare Corps.

Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Harry van Bruggen.
U hoort de orkesten met eigen repetoire, maar ook zal er een verrasssend samenspel worden uitgevoerd door het vormen van één grote fanfare van bijna 100 (!) muzikanten.

Deze avond zullen de verenigingen een zeer afwisselend programma ten gehore brengen van pittige mars, technisch lastige uitdagende werken, tot populaire muziek. Middels huis aan huis bladen en social media wordt u komende weken meer geïnformeerd.

Het concert is beslist een aanrader voor de liefhebber van blaasmuziek!

Locatie: 'Ons Gebouw', Van Haersoltelaan 11 te Hasselt

Dubbelconcert