Definitief contract voor Harry van Bruggen!

contract Harry van BruggenAl een aantal maanden waarin een tweetal concerten, te weten het Nieuwjaarsconcert met Irish touch en het Passie en Paasconcert, leidt dirigent Harry van Bruggen het A-orkest van Hasselts Fanfare.

Voor beide partijen is dit een goede proefperiode geweest en werd besloten om Harry een contract aan te bieden. Deze werd aanvaard en 11 april j.l. was het officiële moment daar. Dirigent Harry van Bruggen en voorzitter Karla Schelhaas ondertekenden het contract en wensten elkaar een prettige samenwerking en een goede toekomst, waarin hard gewerkt zal worden om een zo optimaal mogelijk muzikaal niveau te bereiken.

Aanstaande woensdag 2 mei wil het orkest van Hasselts Fanfare graag met u vieren dat wij al meer dan 70 jaar in vrijheid leven door middel van een bevrijdingsconcert in de Ontmoetingskerk aan De Weedebrink te Hasselt. Vanaf 19.30 uur brengen muzikanten en dirigent werken toegespitst op het thema vrijheid, maar ook wordt hierin stilgestaan bij alle oorlogsslachtoffers.
In ruim een uur kunt u genieten van prachtige werken als Hymne tot he fallen, Soldaat van Oranje en Elegy on the R.A.F.-theme.
affiche BEVRIJDINGSCONCERT

Openingsconcert Euifeest