Hasselts Fanfare start 2018 met twee spetterende avonden

fin emZoals u wellicht al via de regionale weekkrantjes of social media heeft vernomen hoopt het orkest op zaterdag 20 januari 2018 een nieuwjaarsconcert te geven. Daarom zullen de muzikanten komende repetities goed benutten om een fraai programma in elkaar te draaien. Onder leiding van de nieuwe dirigent Harry van Bruggen zal het een nieuwjaarsconcert met een Iers tintje worden.

Speciale medewerking aan deze avond wordt verleend door de welbekende tweemans-formatie 'Fin M' Coul'. Het verenigingsgebouw aan de Van Haersoltelaan zal voor deze gelegenheid omgetoverd worden tot een 'Ierse pub'. Naast prachtige muziek van het orkest en de gezellige Ierse Folkmuziek van de mannen van de band kunt u genieten van typisch Ierse hapjes.

Een week later, zaterdag 27 januari , zal de drumband een benefietavond verzorgen voor een goed doel. De dames en heren slagwerkers haken hierbij aan bij de radiomarathon en willen graag hun steentje bijdragen voor de Stichting Hartekind. De opbrengst van de avond zal dan ook ten goede komen aan deze stichting die zich inzet voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. Ook deze avond belooft een supergezellig te worden met naast de slagwerkers live-muziek van regionale artiesten.

Van harte aanbevolen!

Dubbelconcert